Nadja – F

Nadja kom till katthemmet tillsammans med Nenne och Nikita.

Innan de kom till katthemmet bodde de på en gård, där det fanns flertalet katter. De matades av ägaren till gården, men de hade inte någon direkt mänsklig kontakt.

När Nadja kom till katthemmet var hon till en början väldigt rädd och ville inte att man skulle komma nära.

Nu har hon bott på katthemmet en tid och har under den här tiden gjort stora framsteg. Nu brukar man få klappa henne och då tycker hon att det är riktigt mysigt. Men hon har fortfarande dagar så hon inte vill bli klappad. Så det gäller att kunna läsa av henne

Vi tror att hon skulle trivas bäst i ett hem där det inte finns allt för små barn. Ett hem där hon får utvecklas i den takt hon behöver för att bli en social och trygg tjej. Gärna ett hem där hon får kattsällskap (född 2018)

Försäkringsfadder är Kristina Keltler-Mossberg

Facebook