Rafael – F

Innan Rafael kom till katthemmet hade han gått omkring i området under en längre tid och blivit matad av inlämnaren.

När Rafael kom till katthemmet var han till en början väldigt rädd och kunde få panik så fort man kom för nära. Han ville absolut inte ha närkontakt. Han gjorde utfall och sa både det ena och det andra..

Nu har han bott på katthemmet ett tag och har under den här tiden gjort riktigt stora framsteg. Från att ha varit en riktig ”skyggis” har han nu blivit en cool kille, som tycker att det är riktigt mysigt med klappar och gos

Men allt ska vara på hans villkor, ibland känner han sig inte bekväm med närhet. Så det gäller att ta det lugnt med honom, så att han känner att han kan lita på en.

Efter en tid här på katthemmet fick Fenja flytta in till Rafael och de fann varann direkt. Det är verkligen härligt att se hur bra de trivs i varandras sällskap.

Eftersom Fenja och Rafael är så fästa vid varandra söker vi ett gemensamt hem till dom, så att de även i fortsättningen får njuta av varandras sällskap.

Ett hem där man är beredd på att ge Fenja, som är lite försiktig, den tid hon behöver för att bli en social och trygg tjej.

 (född 2017)

Försäkringsfadder är Karin Werleborn

Facebook