Karlos – F

Karlos kom till katthemmet tillsammans med flertalet katter. Innan de kom till katthemmet bodde de på ett ställe där det fanns många katter. Men där kunde de inte bo kvar, så Karlos och några av hans kompisar fick komma till oss

När Karlos kom till katthemmet var han till en början väldigt skärrad och ville inte att man skulle komma nära. Nu har det gått en tid sen han kom till oss och han är inte lika rädd längre. Han har blivit mer nyfiken på vad som hände runt omkring och gömmer sig inte hela tiden.

Han tycker fortfarande att det är lite läskigt med mänsklig kontakt. Men har man något gott i handen så äter han ur handen på en. Ger man honom bara den tid han behöver så kommer han nog snart också inse att det kan vara riktigt mysigt med klappar och gos.

Vi söker ett hem till Karols där man är beredd på att ge honom den tid han behöver för att bli en social och trygg kille.

Karlos är född 2020

Försäkringsfadder är Carina Lundqvist

Facebook