Karlos – F BOKAD

Karlos kom till katthemmet tillsammans med flertalet katter. Innan de kom till katthemmet bodde de på ett ställe där det fanns många katter. Men där kunde de inte bo kvar, så Karlos och några av hans kompisar fick komma till oss
När Karlos kom till katthemmet var han till en början väldigt skärrad och ville inte att man skulle komma nära. Nu har det gått en tid sen han kom till oss och han är inte lika rädd längre. Han har blivit mer nyfiken på vad som hände runt omkring och gömmer sig inte hela tiden.

Nu tycker han att det kan vara riktigt mysigt med klappar och gos. Men han kan fortfarande tycka att det är lite läskigt med mänsklig kontakt ibland. Så det gäller att kunna läsa av honom.

Karlos är född 2020

Försäkringsfaddrar är Carina Lundqvist samt Ann-Charlotte Karlquist

Facebook