Kenny – F

Kenny kom till katthemmet tillsammans med flertalet katter. Innan de kom till katthemmet bodde de på ett ställe där det fanns många katter. Men där kunde de inte bo kvar, så Kenny och några av hans kompisar fick komma till oss

När Kenny kom till katthemmet var han till en början väldigt skärrad och ville inte att man skulle komma nära. Nu har det gått en tid sen han kom till oss och han är inte lika rädd längre. Han har blivit mer nyfiken på vad som hände runt omkring och gömmer sig inte hela tiden.

Tar man det lugnt så brukar man få klappa honom. Men allt ska vara på hans villkor, vissa dagar vill han inte ha närkontakt.

Vi söker ett hem till Kenny där man är beredd på att ge honom den tid han behöver för att bli en social och trygg kille.

Kenny är född 2020

Försäkringsfadder för Kenny är Inger Ekstrand

Facebook