Ingemar – F

Innan Ingemar kom till katthemmet hade han gått omkring i området, där han höll till, under en längre tid. Han bråkade med områdets katter och flera blev skadade. Tillslut kontaktade man katthemmet och bad om hjälp.

När Ingemar kom till katthemmet var han till en början mycket rädd och fick lätt panik om man gick in till honom. Vi har låtit honom vara ifred och utvecklas i sin egen takt. Nu har han bott på katthemmet en tid och har under den här tiden blivit lugnare. Han tycker fortfarande om att gömma sig, antingen i en transportbur eller i en ”koja”. Kommer man för nära kan han fräsa men får inte samma panik som han fick i början.

Vi söker ett hem till Ingemar där man är beredd att ge honom den tid han behöver för att bli en social och trygg Kille. Ett hem där det inte finns allt för små barn.

Ger man honom bara den tid han behöver så kommer nog även han, längre fram, inse att det kan vara riktigt mysigt med mänsklig kontakt

Ingemar är född 2018

Försäkringsfadder är katten Dalia

Facebook