Katarina -F

Katarina kom till katthemmet tillsammans med flertalet katter. Innan de kom till katthemmet bodde de på ett ställe där det fanns många katter. Men där kunde de inte bo kvar, så Katarina och några av hennes kompisar fick komma till oss

När Katarina kom till katthemmet var hon till en början väldigt skärrad och ville inte att man skulle komma nära. Nu har det gått en tid sen hon kom till oss och hon är inte lika rädd längre. Hon har blivit mer nyfiken på vad som hände runt omkring och gömmer sig inte hela tiden.

Hon kan fortfarande tycka att det är lite läskigt med mänsklig kontakt. Men tar man det lugnt låter hon sig ibland klappas. Men allt ska vara på hennes villkor, ibland är hon inte alls intresserad av att bli klappad. Har man något gott i handen brukar hon äta ur handen på en.

Vi söker ett hem till Katarina där man är beredd på att ge henne den tid hon behöver för att bli en social och trygg tjej.

Katarina är född 2021

Försäkringsfaddrar är Pirjo Pajala samt katten Cornelia

Facebook