Karolina -F

Karolina kom till katthemmet tillsammans med flertalet katter. Innan de kom till katthemmet bodde de på ett ställe där det fanns många katter. Men där kunde de inte bo kvar, så Karolina och några av hennes kompisar fick komma till oss

När Karolina kom till katthemmet var hon till en början väldigt skärrad och ville inte att man skulle komma nära. Nu har det gått en tid sen hon kom till oss och hon är inte lika rädd längre. Hon har blivit mer nyfiken på vad som hände runt omkring och gömmer sig inte hela tiden. Har man något gott i handen så brukar hon äta ur handen på en och slicka på fingrarna. Men hon är inte riktigt bekväm med klappar och gos ännu.

Men ger man henne bara den tid hon behöver så kommer hon nog snart också inse att det kan vara riktigt mysigt med klappar och gos.

Vi söker ett hem till Karolina där man är beredd på att ge henne den tid hon behöver för att bli en social och trygg tjej. Hon skulle nog må bäst av att ha en kattkompis i sitt nya hem

Försäkringsfadder är Inger Ekstrand

Facebook