Ola -F

Ola kom till katthemmet tillsammans med syrran Olga. De är födda utomhus och hade inte haft någon mänsklig kontakt innan de kom till katthemmet .

Ola var väldigt rädd när han kom till katthemmet men har gjort framsteg sen han kom till oss. Han är fortfarande försiktig, men har blivit lite mer nyfiken på vad som händer runt omkring. Han är en lekfull kille som gillar att busa med sin syster, men han tycker fortfarande att det är lite läskigt med mänsklig kontakt.

Vi söker ett hem till Ola där man är beredd på att ge honom den tid han behöver för att bli en social och trygg kille. Ger man honom bara den tid han behöver så kommer nog även han, längre fram, inse att det kan vara riktigt mysigt med mänsklig kontakt. Men man får vara beredd på att det kan ta tid.

Ola är född oktober 2022

Försäkringsfadder är katten Dalia

Facebook