Anna -F

Anna kom till katthemmet tillsammans med sin syster Ada. De hade ett hem innan de kom till katthemmet, men då de var för skygga för den förra ägaren kunde han inte ha dom kvar.

Anna är troligen född utomhus och hade inte haft någon riktig mänsklig kontakt innan hon kom till katthemmet. När hon kom till oss var hon väldigt rädd och gömde sig gärna.

Nu har hon bott på katthemmet en tid och har under den här tiden gjort stora framsteg. Från att ha legat gömd hela tiden har hon nu blivit en nyfiken tjej som stolt visar upp hur vacker hon är. Hon tycker dock fortfarande att det är lite läskigt med mänsklig kontakt.

Vi söker ett hem till Anna där man är beredd på att ge henne den tid hon behöver för att bli en social och trygg tjej. Ger man henne bara den tid hon behöver så kommer nog även hon, längre fram, inse att det kan vara riktigt mysigt med mänsklig kontakt. Men man får vara beredd på att det kan ta tid.

Eftersom Anna och hennes syster Ada är vana vid att bo tillsammans söker vi ett gemensamt hem till dom.

Anna är född 2022

Försäkringsfadder är Carina Källsten

Facebook