Christoffer -F

Christoffer kom till katthemmet tillsammans med syskonen Chloé, Chester och Christian.

När de kom till katthemmet fick Christoffer dela bur med brorsan Christian, de var väldigt rädda. De fick riktig panik när man kom nära och sa både det ena och det andra…De visade väldigt tydligt att man skulle hålla sig borta. Vi lät dom vara ifred och utvecklas i deras egen takt. Vi lät dom gömma sig i en sin koja eller i transportburen.

Nu har det gått en tid sen de kom till oss och de har under den här tiden gjort enorma framsteg. Från att ha gömt sig hela tiden har de nu blivit två nyfikna och framåt killar som stolt visar upp hur vackra de är.

De älskar att jaga laserpekarens röda prick, de kan hålla på hur länge som helst. När det nalkas mat kommer de genast fram och de äter ur handen på en.

De kan fortfarande tycka att det är lite läskigt vid nya situationer och det är inte alltid säkert att man får klappa dom.

Christoffer och Christian är väldigt tajta, så vi vill att de även i fortsättningen ska få bo tillsammans. Därför söker vi ett gemensamt hem till dom, ett hem där man är beredd på att ge dom den tid de behöver för att fortsätta sina framsteg i att lite på oss människor.

Christoffer är född 2020

Försäkringsfaddrar är Björn Allard samt Karin Werleborn

Facebook