Lady -F

Lady kom till katthemmet tillsammans med ungarna Laleh, Labolina och Lazlo. Ungarna var då bara några dagar gamla.

Lady är född utomhus och hade inte haft någon direkt mänsklig kontakt innan hon kom till katthemmet. När hon kom till katthemmet var hon väldigt rädd och ville inte att man skulle komma nära. Men hon har hela tiden varit en jätteduktig mamma och tagit hand om sina ungar på bästa sätt.

Nu har det gått en tid sen de kom till katthemmet och Lady ha gjort stora framsteg under den här tiden. Hon kan fortfarande tycka att det är lite läskigt med mänsklig kontakt, men är inte lika rädd längre. Nu är hon mer nyfiken på vad som händer runt omkring.

Vi söker ett hem till Lady där man är beredd på att ge henne den tid hon behöver för att bli en social och trygg tjej. Ger man henne bara den tid hon behöver så kommer nog även hon, längre fram, inse att det kan vara riktigt mysigt med mänsklig kontakt

Hon är född 2022

Försäkringsfaddrar är Alice von Tass samt Helene Lindqvist och Bodil Ekström

Facebook