Rafael -F

Första gången Rafel bodde på katthemmet var 2021.

När Rafael kom till katthemmet den gången var han väldigt rädd och kunde få panik om man kom för nära. Han kunde göra utfall och säga både det ena och det andra.  Han visade väldigt tydligt att han inte ville ha närkontakt.

Men med tiden blev han mer och mer trygg med oss människor. Från att ha varit en riktig ”skyggis” blev han en lugn kille, som tyckte att det är riktigt mysigt med klappar och gos.

Han fick efter ett tag en intresseanmälan och fick flytta till det nya hemmet tillsammans med kompisen Fenja. Men nu är de tillbaka på katthemmet igen eftersom de inte kunde bo kvar där.

Tyvärr har Rafael gått tillbaka en del och är inte lika trygg med oss människor längre. Så det är lite som att börja om från början igen.

Eftersom Rafael och Fenja är väldigt tajta vill vi att de även i fortsättningen ska få bo tillsammans. Därför söker vi ett gemensamt hem till dom.

Ett hem där man är beredd på att ge Rafael den tid han behöver för att bli en social och trygg kille igen. Gärna ett hem där det inte finns allt för små barn.

Rafael är född 2017

Faddrar är Alice von Tass samt Bodil Ekström

Facebook