Beatrix -F

Beatrix är född utomhus och har inte haft någon mänsklig kontakt innan hon kom till katthemmet.

Hon kom till katthemmet tillsammans med 3 ungar som inlämnaren trodde att hon var mamma till. Men det visade sig att Beatrix aldrig fött ungar och hon var inte särskilt gammal själv. Så troligen är hon ett äldre syskon till ungarna som hon kom tillsammans med.

 Beatrix är än så länge väldigt osäker när det gäller oss människor.  När man kommer för nära säger hon ifrån och visar tydligt att hon inte vill ha någon närkontakt ännu. Vi söker ett hem till Beatrix där man är beredd på att ge henne den tid hon behöver för att bli en social och trygg tjej. Ger man henne bara den tid hon behöver så kommer nog även hon, längre fram, inse att det kan vara riktigt mysigt med mänsklig kontakt.

Hon är född 2023

Försäkringsfadder är Jesper och Marcus

Facebook